Kwaliteit & vakmanschap in grondwerk

Van Loon Grondwerken is sinds 1994 werkzaam in de groen-, grond- en infrasector. Ons vakkundig personeel en uitgebreid machinepark staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, zowel zakelijk als particulier.

Wij werken dagelijks aan diverse grond en groenprojecten met o.a. onze mobiele graafmachines en rupskranen, tractoren met grondkar, vrachtauto met containerhaaksysteem, kraanauto 6x6 en alle benodigde toebehoren.

Daarnaast leveren wij ook diverse grondstoffen als zand, puin en grind. Dankzij onze vergunning beroepsgoederenvervoer is vervoer voor derden ook mogelijk.

  • IMG_0194.JPG
  • IMG_0167.JPG
  • 932.JPG
  • slider-vrachtwagens.jpg
  • slider-mobiele-kranen.jpg
  • IMG_0030.JPG
  • DSCF0311.jpg
  • IMG_0177.JPG
  • IMG_0026.JPG
  • slider-tractoren.jpg
  • IMG_0178.JPG
  • IMG_0191.JPG

van Loon grondwerken bv, gevestigd aan Kruislandseweg 2a 4724 SM Wouw, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.vanloongrondwerken.nl
adres: Kruislandseweg 2a, 4724 SM Wouw
+31165303140

G. van Loon is de Functionaris Gegevensbescherming van van Loon grondwerken bv. Zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

van Loon grondwerken bv verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

van Loon grondwerken bv verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:
- ras (pasfoto)
- burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

van Loon grondwerken bv verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- van Loon grondwerken bv verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

van Loon grondwerken bv neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van van Loon grondwerken bv) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

van Loon grondwerken bv bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie)
Persoonsgegevens: 1 jaar indien niet gebruikt ( om afwikkeling van jaarlijkse zaken te voltooien)

Personalia Adres Enzovoort

1 jaar indien niet gebruikt ( om afwikkeling van jaarlijkse zaken te voltooien) 1 jaar indien niet gebruikt ( om afwikkeling van jaarlijkse zaken te voltooien) 1 jaar indien niet gebruikt ( om afwikkeling van jaarlijkse zaken te voltooien)

Delen van persoonsgegevens met derden

van Loon grondwerken bv verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. van Loon grondwerken bv blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

van Loon grondwerken bv gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door van Loon grondwerken bv en

heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

van Loon grondwerken bv wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

van Loon grondwerken bv neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vakmanschap

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in grondwerk, sloopwerk en diverse groenwerkzaamheden.

Kwaliteit & veiligheid

Wij zijn een VCA en ISO 9001 gekwalificeerd bedrijf met goed opgeleide vakmensen in dienst.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         vcacertificaat                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          isocertificaten                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Breed inzetbaar

Met ons uitgebreide en gespecialiseerde machinepark zijn wij breed inzetbaar in verschillende sectoren.